maanantai 12. toukokuuta 2014

Ja se tulee joka kevät

"Aaah - se tuntuu ilmassa, se tuntuu ruumiissa, se on tää paniikin tunne,
paniikin tunne, ja se tulee joka kevät." (Kauko Röyhkä, Kevät)

Ja niin mikä tulee? No kilpailukausi tietenniin. Joka kevät sen alku koittaa, ja joka kevät se tuntuu tulevan nopeasti. Kaukon laulun sanoja mukaillen sen myös tuntee ruumiissa (tai kehossa) lisääntyneen harjoittelun myötä. Paniikin tunne? No, ehkä jossain määrin joskus.  Mutta suurimmalta osalta odotus on positiivista, päästään testaamaan käytännössä harjoittelun tuloksia.  Ja päästään kokemaan hienoja elämyksiä urheilun parissa, hyvässä seurassa, hienoissa tapahtumissa. 

Vahvojen Juoksijoiden osalta kisakauden starttaa Terwamaraton Oulussa 24.5. Seuran jäseniä löytyy ainakin täydeltä matkalta ja puolikkaalta. Vielä on pari viikkoa aikaa herkistellä koitokseen. Kauden päätavoitteeseen Finntriathloniin Joroisille on vielä pari kuukautta aikaa ja ihan hyvä niin :) Allekirjoittaneella on meinaan pyöräily jäänyt hieman paitsioon syksyn jälkeen ja sitä pitäisikin heti Terwan jälkeen sitten aloitella toden teolla. Uintia on tullut määrällisesti eniten talven aikana, yhteislenkit juoksun tiimoilta starttasivat Vahvoilla Juoksijoilla maaliskuussa. Tätä ennen hiihtoa/juoksua on tullut vaihtelevia määriä. Seuran viikottainen salibandyvuoro on tuonut monipuolisuutta harjoitteluun, PK-sykkeet ovat kaukana siinä hommassa ;) 

Joroisilla Vahvoja Juoksijoita on mukana kaikkien aikojen ennätysmäärä, joukossa sekä vanhoja konkareita että ensikertalaisia.  

Treeni-intoa & tsemppiä kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti