sunnuntai 22. syyskuuta 2013

GTA5, JellyBelly & Kiiminki maraton

Mitä yhteistä on otsikon asioilla? Tällä kertaa kahta ensimmäistä käytettiin valmistautuessa kolmanteen :) Kiiminki -maraton juostiin eilen ja Vahvat Juoksijat oli mukana puolimaratonilla kahden jäsenen, P & J, voimin.

Jäsen P otti viime hetken herkistelyyn uudenlaisen tulokulman ja kokeili juuri hankittua Grand Theft Auto V -peliä yömyöhään sekä nautti hiilihydraatit Jelly Belly -makeisten voimin (kyllä, aitoja Jelly Bellyjä saa Oulussa ainakin Verkkokaupasta :)

Ja miten juoksu sujui? Uusi ennätys siinä tuli puolikkaalla tehtyä. Aika parani n. kaksi minuuttia edellisestä ennätyksestä joka on peruja Kiimingistä viime vuodelta. 

Tietysti pelaamisen ja karkinsyönnin vaikutusta voisi pohtia hieman tarkemmin ja todeta että ei sillä nyt varmaan hirmuista merkitystä ollut juoksun kulkuun. Oma osuutensa oli varmaan sillä että kun matkaan lähti ilman sen kummempia ennakko-odotuksia niin joskus se tuo mukanaan rentoutta suoritukseen.


Tällä kertaa juoksu kulki ja sen kummempia kremppojakaan ei matkan varrella tullut. Sää oli mitä parhain juoksuun; lämmintä 12 astetta ja kosteusprosentti melkoisen korkea, happea ilmassa runsaasti.

Kiimingin rataaa on mukava mennä, tasaista on ja tuuletonta. Ja järjestelyt pelasivat hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti